fredag 25 januari 2008

Syskon, öhh nääää

Detta är mixies nya bästis. Inget syskon men ack så trevlig sovplats =).




Nu e det dax att göra rätt för sig i samhället och betala månadens räkningar. Alltid lika trevligt =) . Jag säger som svärmor, " då känner man att man lever" ... jaaa det kan man ju säga =)
Nu beger jag mig in i OCR djungeln , det gäller att hålla rätt på siffrorna annars vet man ju inte riktigt vem som får pengarna.
Ha det gott alla där ute som följer vår blogg och ha en riktigt trevlig helg...

Heute sind es endlich Freitag! Danke!

Jaaa! det är fredag! Åter är det dags för familjemys hos familjen karpe på Skepparegatan. Dock blir det inget speciellt i kväll, vi jobbar sent båda två i dag, så det blir nåt snabblagat i kväll *våga vägra hämtpizza* Vi får väl se vad Willy's kyldisk och grönsaksavdelning har att erbjuda på hemvägen...

Kvällen kommer (precis som de flesta andra fredagskvällar) bli väldigt lugn och spenderas i soffan framför tvn. Som tur är så är det ingen handboll i kväll, misstänker att grannarna undrar vad vi håller på med när vi sitter och skriker inne hos oss! Inte vårt fel att Sveriges matcher har varit så otrooooligt nervpåfrestande! Jag menar, gå från oavgjort till seger (i spanskt anfall) när det är typ 1 sek kvar, det kan aldrig vara bra för nerverna! Fy tusan, nästan så man var lite skakis resten av kvällen där.

Nähä nu börjar fikarasten ticka mot sitt slut. Dags att jobba några timmar till nu.

tisdag 22 januari 2008

Ännu en dag...

Så där ja... då var ytterligare en dag på jobbet snart slut. Sitter med dagens sista kopp kafe och ser fram emot att få lämna bygget! Verkar vara ganka fint väder ute för en gångs skull, inte mörkt än i alla fall. I eftermiddag står det inte nåt speciellt på schemat, blir nog till att ta det piano och samla krafter till största delen. I kväll ska det sen tränas och kollas på handboll. Jag och Carro ska testa på ett nytt pass på Friskis i kväll, nämligen "danspass". Låter riktigt lockande =) Efter träningen är det sen dags att ta det lugnt igen, denna gången i soffan framför teven och kolla på handboll. Weeehoooo! *längtar*

Helgen har varit riktigt trevlig med födelsedagskalas och besök. Massa roliga paket och god mat.

Nähä, nu är det väl dags att ta dagens sista ryck.

Vi hörs!

Förresten, Mixie har fått en ny "BÄSTIS" (bokstavligt talat...) återkommer med bild!

torsdag 17 januari 2008

Efterlängtade ferdag

Snart är det fredag! Wunderbar! Min hjärna är inställd på att det är fredag redan i dag. Jobbade nämligen i söndags med så jag har jobbat fem dagar nu, då borde det ju vara fredag =)

Jobbar sent i dag, har 3 timmar kvar... sitter och försöker piggna till över en kopp kaffe nu. Ser fram emot att det är fredag i morgon och vi båda två är lediga i helgen! Frågan är bara hur mycket lugna stunder det kommer bli i helgen... kalas på söndag och besök av christian på lördag. Plus att det måste städas inför detta också. Får väl bli en städ och fix kväll i morgon istället för fredagsmys för min del. Slutar ju relativt tidigt (17.30) i morgon, så man borde ju hinna röja undan det värsta i alla fall.

Nähä, om man skulle traska ner till lilla godismaskinen två trappor ner och köpa sig en liten chokladbit att förgylla kvällen med... *funderar*

Till alla som inte vet vad dom ska göra i kväll, som inte måste jobba: Det är handboll ikväll. Sverige-Island *vill se*

Ha det!

lördag 12 januari 2008

Mellandagsrea och lite annat

Hej igen ...
jag lovade ju att jag skulle skriva om det omtalade mellandagsrean. Jaaa , vad ska man säga om den , man kan säga att det var väldigt mycket folk och alla slet och drog i allt =). Alla var inställda på att köpa ny tv eller dator eller något annat kul ,så vi hade att göra kan man säga =)

Nu e rean över och vi har kommit in i januari. Det som står på tapeten nu är HUSPLANERING. Härrom dagen var vi på en lång möbel/inspirationsrunda Växjö- lammhult och Älmhult. Så värst mycket saker fick vi inte med oss men en hel del inspiration och nya funderingar dök upp. Nu har vi iallafall bestämt olivblads färg i matrummet och köket vilket kommer bli väldigt fint hoppas vi. Förr eller senare så dyker det upp bilder på det hela.

Idag e det lördag och jag har nyss kommit hem från jobbet. Ikväll blir det lugnt med lite tacos och sagan om ringen , sista delen (konungens återkomst)

Ciao

fredag 11 januari 2008

Funderingar

Nu har vi lite nya funderingar angående färgvalen i huset! Passar verkligen våra antikbetsade sovrumsmöbler till brunt? Eller blir det bara en trist brun klump av alltihop då? Vår nya tanke är en blå färg istället som fondvägg, med väggdekorationen SLÄTTHULT i guld/beige som vi köpte på IKEA häromdagen…Lite roligare än brunt kanske. Det sköna med att måla väggarna istället för att tapetsera är att det faktiskt går att göra om ganska enkelt. Lite värre att tapetsera själva för oss. Men måla ska vi väl klara av! Planen är väl att vi ska kunna måla själva och våra snälla, inom området mer kunniga familjemedlemmar, får äran att hjälpa oss göra om köket och tvättstugan. Men till köket har vi bestämt oss för (hmm i alla fall för tillfället) en olivgrön nyans. Tror det kan bli snyggt till vårt vita matbord, särskilt när vi målat taket vitt. Ja det blir nog bra… det är inte lätt att veta! Ska bli roligt att visa er före/efter bilder sen när vi väl fått tillträde till huset.

lördag 5 januari 2008

Lägesrapport: Skepparegatan

Jaha, så var det lördag nu då. I går hann jag påbörja utröjningen av julen från lägenheten. I dag ska det fortsättas i samma raska takt. En del ärenden på stan som ska avklaras också bara. I kväll blir det nog en lugn hemmakväll igen, helt i vår smak =) I går kväll blev det lite god middag och Da Vinci koden på tv. Måste säga att jag hade lite svårt att hänga med i svängarna i den... men överlag var den bra!

Nähä, nu är det dags för en uppiggande dusch och sen är det fullt ös som gäller.