söndag 30 november 2008

Full rulle i helgen

Här har det minsann varit fullt upp i helgen! Familjen Karlsson har varit här på arbetsläger =) lilla badrummet har fått sig en "extreme makeover". Så tjusigt så är det nu, svart och vitt kakel. Super-stilrent! Stackars svärfar har jobbat hårt från fredag kväll till söndag kväll. Nu återstår "bara" att foga golv och montera in handfatsmöbeln och toaletten. Nästa pappa kommer bort någon dag och hjälper oss med detta. Bilder kommer när allt är på plats. Visst är det smidigt med en svärfar som är snickare =)
I helgen har det även adventspyntats både inomhusoch utomhus här på "the weat way etta tvåa". Återkommer med bilder på det också.

från oss alla, till er alla... en riktigt trevlig söndagskväll!

onsdag 5 november 2008

snart så är det då jul...

Jajamen, så sant som det är sagt! Snart är det jul igen. I år kommer jul i familjen KarlssonPersson firas på Vetevägen. Detta betyder att vi slipper spendera julafton i en bil längs med E22, antingen österut eller västerut. Så skönt! =)

Trots att det bara är den 5 november har redan de första advents/jul-inköpen gjort; julgardiner och stjärna till vardagsrummet.

söndag 2 november 2008

Hemmakväll som blev till 30-årsfest som blev till överraskningsbrölopp...

...ja ungefär så skulle man kunna beskriva vår lördagskväll! =) Det var sedan länge bestämt att vi i helgen skulle åka hem till olofström och fira pappas födelsedag i fredags kväll tillsammans med mattias och jenny också. Planen var att sedan stanna där och ta det lugnt och mysa till söndag morgon. Men riktigt så bidde det inte... På lördagen skulle en kompis till mattias och jenny ha 30 års-kalas ute i mässen på F17, kruxet var bara att de på fredagskvällen fick veta att bartendern fått förhinder och inte kunde komma... Opps... Men sicken tur att johan och jag kunde hoppa in i stället! Det gjorde vi så gärna så. Men... än var inte de ändrade planerna slut. När gästerna väl anlänt till festen på lördagseftermiddagen visade det sig att de inte enbart var samlade för att fira födelsedagsbarnets 30 årsdag. De överraskade (nästan) alla med att passa på att gifta sig också =) Så stiliga så, superfin brudklänning! Så... familen karpes lördagskväll hemma hos mamma och pappa i Olofström förvandlades som sagt till att vi var bartenders på ett bröllop istället... Men vi hade jättekul, och det verkade gästerna också ha!

I dag började vi sedan dagen med en välförtjänt sovmorgon (kom hem runt halv fyra i morse) och sen har vi myst med Christer, Jessica och lilla Moa (som för övrigt har blivit mycket större sedan vi såg henne sist!)

Nu sitter johan och spelar lite tv-spel och jag tar bloggpaus från min scrapboking som jag myst med i eftermiddag. Snart är det nog dags för lite middag också.