fredag 23 januari 2009

Förberedelser

Inte mycket nytt här hos oss. Idag har jag fixat o förberett inför morgondagens kalas. Handlat maten, städat, bakat tårta. Så i morgon ska det bara vara att dammsuga, laga mat och baka en liten kaka är planen.

Nu dyker svärmor alldeles strax upp. Hon ska spendera fredagskvällen/natten här hos oss. Schemat för kvällen lyder som följer: göra egen pizza, titta på "på spåret", dricka lite vin, mysa. Låter väl som en mycket trevlig kväll i trevligt sällskap?

Nähä, nu ska jag gå o sätta i gång med pizzadegen så den hinner jäsa ordentligt.

Ha det bra alla!

onsdag 21 januari 2009

Visst är det wunderbar att bli bortskämd!

Vilken toppendag jag fick i går! Visst är det underbart att få bli bortskämd (med gott samvete) en dag om året. Och årets födelsedag var definitivt inget undantag! =)
Blev väckt på morgonen av den underbara sambon som varit och köpt frallor och tårta på konditoriet innan de ens öppnat där =). Med frukostbrickan, paket i högsta hugg och katten i släptåg vaknade jag (på riktigt faktiskt) till skönsång .
Morgonens presentskörd bestod av en tunika ( i alldeles perfekt storlek) och en ny berlock till mitt Thomas Sabo armband jag fick i julklapp.




den nya "tro-hopp-kärlek" -berlocken

Dagen fortsatte i lugnan ro ända till ett blomsterbud ringde på dörrren! Tack Nettan och Lalle! Blommorna är underbara! Måste planera in en tur neråt skåneland snart, saknar min tant! =)




underbara tulpaner




Vid lunchen med Johan var det dags för ett paket till. Fick mitt datorspel så nu sitter jag klistrad här för fullt=)

Eftermiddagen spenderades sedan promenerandes och fikandes inne i stan med Sandra o Moa. Supermysigt! Kvällen var lugn med mysig middag (och lite brandlarm=)) med Johan!

En toppendag med andra ord! Ett nytt år att se fram emot!