torsdag 21 januari 2010

Mätt i magen

Jajamen, mätta och belåtna. En stor portion med kyckling och grönsaker blev det till middag i dag. Men det finns alltid plats för efterrätt. Valet står mellan lite fläder sorbet eller Ben & Jerry glass :-)

Just nu degar vi i soffan och tittar på "såld på hus" som vi spelade in häromdagen.

På jobbet i dag fick jag blommor i födelsedagspresent. Jättesnällt tyckte jag minsann det var!

Kvällen i dag har annars inte bjudit på något speciellt, lite städ och plock innan det blev dags att laga middag.

Känns som om veckorna bara flyger i väg, i morgon är det ju fredag igen! Och fredag beryder ju frukostfralla på jobbet ;-)

Nu ska jag gå och hämta lite mums mums. Magen bestämde att det skulle bli lite banan-glass!Ett-noll till Ben&Jerry!

onsdag 20 januari 2010

ja ja jag vet...

det var mins sagt en evighet sedan jag bloggade sist. Men bättre sent än aldrig :-)

Det har som nu ju vet varit en ganska speciell höst/vinter och energin har inte alltid varit på topp, men desto bättre med humöret :-) Nu hoppas jag på att energin ska komma tillbaka till fullo med bara.

I dag har varit en riktigt bra dag. Vaknade (sov faktiskt på riktigt) av att johan kom med paket och frukostbrickan i högsta hugg! Brickan var laddad med smörgås, fil med blåbär och björnbär, te och tårta. Fick en massa fina presenter, nästan mer än vad jag förtjänar!

Jobbet flöt på i dag, lite statistikräknande, lite möten, lite planering och lite av varje. En ganska ordinarie dag med andra ord. Hem direkt efter jobbet, förutom en avstickare till willys. Dags att laga födelsedagsmiddag! Så där lagom nyttigt blev valet, men man fyller ju bara år en gång om året! :-) Hemmagjord beareniesås, ryggbiff, nyfriterade pommes och en grekisk sallad till det. Ja ja... jag äter ju trots allt för två ;-) (Får man skylla på det egentligen?) Nu firar vi resterande av min födelsedag i soffan och tittar på handbollen. Hoppas det inte blir ett lika snörpligt slut som i går bara! Johan firar med ett glas vin till min ära, själv får jag hålla mig till vatten... Men attans så gott det hade varit med ett glas rött vin! Men när man tänker efter så är det trots en ganska enkel uppofring i det långa loppet...

Nu ska jag återgå till handbollen, just nu står det 11-13...

tjipp