tisdag 13 juli 2010

vart tog det vägen?

regnet alltså? Det sas att det skulle komma regn i hela blekinge under dagen och kvällen. De sa visserligen att mängden kunde variera lokalt, men inte en enda droppe på Vetevägen är väl ändå lite elakt? Men det är i alla fall lite svalare i kväll, får väl hålla till godo med det.

I morgon börjar Johan jobba igen efter fem veckors pappaledighet och semester. Det betyder att Liv och jag får börja klara oss själva i fortsättningen! Spännande :-)

Nähä, nu ska här fortsätta slappas... Inte nåt annat man orkar i värmen. Blir nog till att se kvällens repriser av Sex and the city i kväll. Känns lagom ansträngande. Undrar hur många gånger man egentligen sett de avsnitten!? :-)

måndag 12 juli 2010

Värmebölja!

Oj oj oj så varmt det är! Vi är helt utslagna allihopa här... Suck... Vi var inne i stan ett varv i dag, det var dags att förnya mitt körkort, men attans så svettigt det var där inne! Så när vi kom hem satte vi igång ac'n här hemma, så nu kan man i alla fall vistas inomhus. Matrummet och vardagsrummet är svala och sköna nu. Önskar att vi hade haft en ac i sovrummet med...

I morse när jag var uppe med Liv vid 3.30 var det redan (eller kanske man ska säga fortfarande?) närmare 21 grader varmt! Nu klockan halv åtta på kvällen är det 28.4 i skuggan... Det kan inte vara hälsosamt med denna värme!
Värmen tar ut sin rätt på oss alla...

torsdag 8 juli 2010

Växjö tur och retur

Dagarna rullar på här! Nu har snart en vecka till gått. I går fyllde lilla tjejen en månad!
I helgen var vi hemma hos mamma och pappa och grillade med Bengtssons och Eliassons. Mycket trevligt och gott! Moa är så söt och klappade lilla Liv så försiktigt :-) Midsommar firades på Öland med Johans familj och grannarna. Mätta och glada blev vi där med!

I tisdags var vi på turné i Växjö. Först åkte vi till Christian och Emma och fikade, sen blev det en promenad till stan. Där köpte vi en svamp-sparbössa till Liv och en fotoram . Vi hann även med ett besök hos Ola och Cissi och sen ett besök hos Tommy i Gemla.