fredag 31 december 2010

Fy skäms...

Vad länge sedan det var vi (jag) skrev något på bloggen... Kanske ska försöka bättra mig?

Dagarna rullar på för fullt här. Lilla tjejen har ju för tusan hunnit bli 6 månader, snart sju till och med! Hjälp vad snabbt tiden går!

I kväll är det dags för nyårsfirande på Verkö hos Peter och Carolin med ett gäng trevliga människor. Ska bli riktigt kul. En härlig blandning med vuxna och småttingar :-)

Jul firade vi här hemma i Lyckeby. Jätteskönt att inte behöva spendera julafton i bilen eftersom Johan jobbar sent den 23:e och börjar tidigt den 25:e. Firandet började med att annbritt och lasse kom hit på eftermiddagen den 23e och stannade över natten. På julafton var vi i Lösens kyrka och kollade på barngruppernas julspel. Det är en tradition som Johan och jag startat :-) Mysigt och man får faktiskt lite mer julstämmning efter det. :-) Mamma och pappa kom också på julafton så de var med i kyrkan. Lite senare kom Mattias och Jenny med. Liv fick ett stort berg med julklappar!

Förresten! Nu sitter vår lilla trollunge helt själv! Första gången hon satt utan att vi höll henne var när hon satt vid granen framför alla julklappar på julafton :-)