tisdag 29 mars 2011

Sovmorgon!

I dag är Johan ledig från jobbet så vi hade inte ställt någon väckarklocka, och tur var väl det! Trollungen sov ända till tio över åtta! :-) Så skönt! Men stackarn var vaken några timmar i natt och hostade och snörvlade. Hoppas förkylningen ger med sig snart så hon får sova som hon brukar igen. Hon är ju rätt så pigg på dagarna nu, det är bara nätterna som blir jobbiga för henne när hon ligger ner. Nu är det full rulle på henne här på köksgolvet. Alla leksaker i backen ska ut och undersökas :-)

Annars har vi nog inga direkta planer för dagen. En promenad och lite fix i trädgården är vad som står på mitt schema i alla fall, men är det något man lärt sig sedan man fick lilla Sötis är det att det inte alltid går som man planerar...

måndag 28 mars 2011

Fynd

Oj oj vad vi har fyndat i dag! Två nya taklampor och två lampskärmar till fönsterlamporna i vardagsrummet för totalt 290 kr är inte illa :-) Lampaffären i Lyckeby hade konkursutförsäljning så vi gjorde ett besök där och det blev minst sagt lyckat! Nu har vi precis ätit mat och parkerat oss i soffan. Liv har gått och lagt sig och sover förhoppningsvis gott hela natten, hennes förkylning är bättre i dag. I morse sov hon ända till 06.50 :-)

tisdag 15 mars 2011

Bara 7 timmar kvar

Sju timmar kvar i min "karantän":-) Jippie! Sen blir jag frisläppt och kan vistas fritt i huset igen! Saknar min lilla trollunge... Så fort hon sett mej om jag gått ut ur rummet för att gå till badrummet eller hämta något i köket har hon flinat och kommit körandes mot mig i sin gåstol! Man tycker hon borde ha klarat sig undan smittan, för vi har inte varit i samma rum i många sekunder. Hon har ju inte visat minsta tecken på att må dåligt ännu heller så det borde inte vara någon fara. Johan har heller inte kännt nåt.


måndag 14 mars 2011

Karantän

Japp... Befinner mig i karantän inne i gästrummet... har varit här inne sedan i går morse! Har åkt på maginfluensa eller kräksjuka eller vad det nu kan tänkas heta. Otrevligt är det i alla fall. Mår bättre nu, men det sägs ju att man smittar i 48 timmar efter sista symptomen så jag kan inte träffa Liv förrän i morgon eftermiddag igen! Bläää det är nästan det värsta med det hela!

Johan fick ta ledigt från jobbet i går så han kunde vara hemma med Liv. I dag har han haft ledig dag, och i morgon kommer snälla mormor och tar hand om henne tills jag kan säkert gå runt i huset igen :-)

Tur att vi har dator här inne i alla fall!

Nu ska jag mumsa i mej ett glas nyponsoppa medan Johan sitter framför tvn och äter fläsk med löksås... fuskigt! :-)