måndag 14 november 2011

Helgen


Gissa vad?! Ungefär så här ser vårt kök ut nu... I lördags började pappa och jag riva ut det gamla, äntligen är projektet igångkickat! Nu längtar jag som en tok tills det ser ut som jag vill! :-) Känns minst sagt bra att snart inte behöva oroa sig att Liv ska ramla genom skafferi-dörren när hon bankar på den, eller att man snart ska slippa lådor som mer eller mindre faller sönder när man drar ut dem. Med andra ord, skönt att slippa ha en skruvmejsel liggandes på diskbänken för akut lådlagning! :-) Planen är att det ska vara klart innan jul, köket levereras i slutet på nästa vecka.

Vi har även hunnit med att fira farsdag (och Morfars-dag) också i helgen, och det är klart man ska ha en sån här tröja på sig då om man har en! :-)



lördag 5 november 2011

Bara ett elakt litet virus!

Det var precis vad det var, bara ett busigt litet virus. I går ringde de från vårdcentralen och det visade sig att trollungens prover varit bra! Inga mer bakterier, alltså ingen mer penicilin!Skönt! Och  nu är hon faktiskt feberfri och piggelin igen.

Nu är jag och båda mina små flickor (ja, Mixie är faktiskt fortfarande vår lilla bebis) hemma hos mormor och morfar. Vi väntar på att Karlsson ska dyka upp, någon måste ju vara Expert på jobbet även på lördagar! :-) Sedan är Cirkus Karlsson-Persson komplett! Jag tror minsann Liv har saknat sin pappa, vi åkte från Lyckeby redan i torsdags hon och jag. Morbror Mattias och moster Jenny kommer också snart, sen ska vi ut och fira morfar som fyller år!

onsdag 2 november 2011

Sjukstuga

Japp, det är precis vad det känns som om vi har här, men förhoppningsvis är det på väg åt rätt håll. Lillfisen började med ögoninflammation, sen blev det halsfluss och penicilin. Efter det har hon haft feber sedan i söndags, så i eftermiddag blir det en tur till vårdcentralen igen för nya prover :-( Usch och blä, inget kul alls att utsätta henne för det. Men det är väl ett nödvändigt ont, hoppas hon inte behöver en penicilinkur till bara utan att det är ett litet virus som slagit till denna gång.