onsdag 21 januari 2009

Visst är det wunderbar att bli bortskämd!

Vilken toppendag jag fick i går! Visst är det underbart att få bli bortskämd (med gott samvete) en dag om året. Och årets födelsedag var definitivt inget undantag! =)
Blev väckt på morgonen av den underbara sambon som varit och köpt frallor och tårta på konditoriet innan de ens öppnat där =). Med frukostbrickan, paket i högsta hugg och katten i släptåg vaknade jag (på riktigt faktiskt) till skönsång .
Morgonens presentskörd bestod av en tunika ( i alldeles perfekt storlek) och en ny berlock till mitt Thomas Sabo armband jag fick i julklapp.




den nya "tro-hopp-kärlek" -berlocken

Dagen fortsatte i lugnan ro ända till ett blomsterbud ringde på dörrren! Tack Nettan och Lalle! Blommorna är underbara! Måste planera in en tur neråt skåneland snart, saknar min tant! =)




underbara tulpaner




Vid lunchen med Johan var det dags för ett paket till. Fick mitt datorspel så nu sitter jag klistrad här för fullt=)

Eftermiddagen spenderades sedan promenerandes och fikandes inne i stan med Sandra o Moa. Supermysigt! Kvällen var lugn med mysig middag (och lite brandlarm=)) med Johan!

En toppendag med andra ord! Ett nytt år att se fram emot!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som du hade en supermysig födelsedag! ingen dålig karl du har som först väcker dig med såna godheter och sen ger dig såna fina paket. Vilken människa av det manliga könet kan gå och köpa ett klädesplagg som är i rätt storlek och som man tycker om. Han måste vara unik...:) Blir verkligen sugen på ett sånt där berlockarmband jag också. Är såå fint! Kanske kan bli en perfekt 25-årspresent. Men är ju ett tag tills dess... Ha det gött!
Kramar Carro

Emma sa...

Grattis i efterskott !! :) Låter som en toppendag!

Jessica sa...

GRATTIS i efterskott :) Hoppas allt är bra med er! Kram från oss alla

Lalle och Nettan sa...

Hallå tjejen, låter som det blev en riktigt lyckad födelsedag. Nu e du snart 30 ;). Vilket fint armband, e åxå sugen på att skaffa ett sånt med massa snygga berlocker. Lite dyrt bara...*harklar* Hoppas allt e bra med er i Blekinge. Kram Nettan