söndag 12 april 2009

ikea

Påskdagen bjöd på ett besök på Ikea tillsammans med mamma o pappa persson. Mycket trevligt! Bland annat så skulle möbler till "myshörnan"på altanen införskaffas, och det lyckades vi med. Så här blev resultatet:

torsdag 9 april 2009

En speciel liten varelse...

Måste ju nästan tillägna ett eget inlägg till den underbara lilla lurviga varelse som springer efter mej och Johan hela tiden. Ja, vår lilla bebis alltså... Mixie Ibland kan man ju inte låta bli att undra om hon verkligen har alla indianer i kanoten...

Som till exempel... När vi har duschat hoppar hon ner i badkaret och slickar upp vattnet som ligger kvar? Varför dricka det goda nya vattnet man har i sin skål när man kan lapa i sig några vattendroppar i ett badkar?





En annan konstig egenskap är hennes förmåga att hitta det mest udda/trånga/konstiga ställen att sitta/ligga på. Bildbevis:



Man kan hitta gömställen i öppna spisen i vardagsrummet...

Sedan måste vi ju nämna hennes knäppryck som hon får ibland. Som tur är så är de ganska sällsynta! Men resultatet av ett sådant kan se ut så här:


här har hon löpt amok på köksbordet...


Men den allra mesta av tiden är hon ju faktiskt alldeles, alldeles underbar. :-)


chillar i värmen framför öppna spisen


(kanske ska nämnas att hon under tiden jag skrivit detta inlägg hoppat in på andra hyllplanet i garderoben och lagt sig bland våra handdukar och badlakan...)

onsdag 8 april 2009

mätt

oj så mätt jag är! I kväll blev det middag på Michelangelos. Mums mums och mys mys =) Längtar till sommaren och uteserveringar! Ahhh,,, fast blir väl inte lika mycket sånt nu när man inte bor inne i stan. Men, men, kan ju grilla när vi vill här hemma istället =) Inte dumt det heller!

Snart är det påskledigt. Skönt! I morgon slutar vi redan kl 13, så det blir ju nästan en extra ledig dag där med. Skönt! Men som vanligt är det mycket som ska hinnas med på de lediga dagarna. Jag ska försöka hinna måla altanen, börja göra i ordning trädgårdslandet, röja på uppfarten bland annat. Johan har varit ledig i dag, o precis som på vetevägens lediga dagar har han haft fullt upp. Han har bland annat jagat skåp till tvättstugan (ska lägga upp bilder på vår nya fina tvättstuga nån dag), köpt hatthylla (även den till tvättstugan), letat dynor till utemöblerna, köpt färg till altanen (och en massa mer saker.) Men vi ska väl försöka hinna fira lite påsk nån dag med... =)

Ha det bra!

fredag 3 april 2009

Veckans höjdpunkt

Äntligen är det fredag eftermiddag/kväll!!! Det måste vara den bästa stunden på hela veckan. På jobbet konstaterade vi i dag att det känns som om arbetsveckan bara består av måndagar och fredagar, tiden där emellan går så snabbt! Så härligt väder det är ute nu! Lyssnar på Winnerbäck på hög volym och passar på att ha fönstrena öppna och få in den underbara vårluften. Kan man bli mer sugen på sommaren?! Längtar efter årets första grillkväll... mums! Vem vet, den kanske kan bli i morgon?

I kväll står det lime-marinerade tigerräkor med lite nudlar och wokgrönsaker på menyn. Till det blir det lite thailändsk "Singha" öl. Mums mums mums

Ha det bra