söndag 26 juli 2009

trötta

oj oj vad trötta vi är! I dag har det (efter en skön sovmorgon) varit en arbetsdag i trädgården här på vetevägen. Johan har klippt häckarna, sågat/huggit/dragit/klippt ner en massa döda buskar och plantor i häcken och så har han grävt upp en massa nässlor i vallen! Jag har rensat i landet, varit assistent till Johan och så tvättat fasaden på vedboden med diskborste/yes och högtryckstvätt. Kvällen har ägnats åt matlagning och syltkok (jordgubbar/hallon/krusbär) . Känns som om vi varit riktigt husliga!

Hade så gärna varit ledig lite till... Är ju redag söndagkväll nu. Men två och en halv vecka till att jobba innan det är dags för semester.

Nu sitter vi i soffan och slöar framför teven. Det är nog här framför en film och med lite godis/chips och mineralvatten jag planerar att spendera resten av kvällen.

/Anna

1 kommentar:

carro sa...

Låter som att ni varit riktigt arbetssamma i helgen..:) Men visst känns det så skönt när man fått så mycket gjort! Vad trevligt det var i lördags.. Ser även fram emot kommande helg. Får höras av om de sista detaljerna. Ha det gott!