måndag 22 mars 2010

skönt att vara ledig

I helgen har det varit besök på Öland på schemat, det var dags att försvara Nyby i "Bya-kampen" som är ett återkommande spektakel vartannat år. Vi lyckades kämpa oss till en bronsplats, inte illa :-) Johan ställde upp i kategoriena "film & tv" och "blandat", jag fick räknas som bybo och fick ställa upp i ämnet "musik". Annbritt var med i "hemmet", Christian var med i "sport" och Emma ställde upp i "Film & tv" tillsammans med Johan. Lasse sitter med i juryn, så han fick inte briljera med sina kunskaper :-)


På söndagen blev det ett besök hos familjen Karlsson/Nilsson på hemvägen, och sedan var det dags att åka till IKEA och köpa de första sakerna till lilla knytet! Här är vad som köptes

I dag har Johan haft ledig dag och jag har tagit kompledigt. Har varit riktigt skönt med en extra dag ledig! Börjar känna mig ganska trött och otymplig nu... Vi har äntligen varit och beställt vagnen nu, snacka om att det är en djungel! Efter mycket om och men blev det en "Teutiona Fun". Liggdelen blev mörkblå och sittdelen olivgrön.

Nu är det dags för mat på Vetevägen, i kväll serveras det Mandelfisk.

Det ska komma upp bilder på badrummet också... så småningom... Jag lovar! :-)

Inga kommentarer: