måndag 26 april 2010

Flitens lampa

I dag har flitens lampa lyst hos familjen Karpe! Jag har jobbat i dag, men johan har varit ledig. Eller ledig och ledig, han har jobbat för fullt här hemma! Dagen började med att Mixie väckte mig genom att ge mig en snyting rakt i ansiktet, då var det inte mycket mer att göra än att inse att det var dags att stiga upp. Precis som jag misstänkte i går så skulle jag vara stel och ha allmänt ont från i går, kände mig som en 90-årig reumatisk tant! Sedan körde Johan mig in till stan och det var dags att påbörja första dagen på sista jobbeveckan... Under tiden jag jobbade passade Johan på att fixa sin cykel, köpa färg, måla trädgårdsmöbler och måla de nya brädorna på fasaden. Sen var det dags att hämta oss på jobbet! På hemvägen blev det ett varv inom mataffären, så vi kunde grilla lax till middag! Mums! Vi satt ute på altanen och åt, nu längtar man verkligen till sommaren!

Sen tog vi nästa ryck och fixade iordning i gästrummet/kontoret som snarare har varit förråd under tiden vi renoverat i badrummet och barnrummet. Men nu är där ordning och reda igen!

Så nu är vi välförtjänta av en kväll i soffan innan jag sommnar !

söndag 25 april 2010

Det som göms i snö kommer upp i tö...

I dag har det stått trädgårdsfix på schemat. Det enda jag hade förträngt var hur mycket äckliga sniglar vi har i vår trädgård. Har säkert slängt ett femtiotal gula skal i komposten bara från rabatterna vid entren. Buskar har klippts, staket har tvättats, rabatter har röjts och krukor har planterats. Men nu är jag och magen trötta! Antar att det kommer straffa sig i ryggen i kväll och i morgon... men men, fint blev det i alla fall :-)

Johan har jobbat i dag, så i kväll blir det en lugn kväll på Vetevägen. Tippar på lite mat och tv och inte så mycket mer än så.

I morgon börjar sista veckan på jobbet, sen ska här vilas och batterierna laddas till max inför den stora dagen! Ska bli så skönt att kunna vila ordentligt.

fredag 9 april 2010

Långhelg!

I dag blir det en riktig mysdag (förhoppningsvis) :-) Johan är ledig och jag har tagit semester. Så i dag står det en mysdag på stan på schemat. Vi ska på jakt efter det som vi inte hittade förra helgen när vi var på KostaOutlet, nämligen bl.a. skor och väskor! I kväll ska vi sedan till Perssons på Verkö och grilla. Så det verkar som om vi kommer få en riktigt bra dag!