måndag 21 juni 2010

två veckor

I dag blir lilla fröken två veckor gammal! Oj oj oj... känns som om hon varit med oss mycket längre än så! Nu börjar vi komma in i det efter några lite knepiga dygn i början när hon rasade för mycket i vikt. Men nu har det vänt och allt är bra med oss alla tre :-)

Tack så mycket för alla fina kort, presenter och hälsningar vi fått! Så kul att så många väntat och varit nyfikna på vår lilla Liv.

Vi kommer snart att sätta lösenord på bloggen, men ni som brukar läsa får självklart fortsätta göra det! Säg bara till så ska ni få lösenordet...

I dag verkar det bli fint väder, underbart! På schemat i dag står en fotografering, en tur till BVC, en promenad och ett besök till Babyproffsen. En fullspäckad dag.

Vi hörs!

onsdag 9 juni 2010

Pappas presenter till Liv

Hej hej, Liv här! I dag har jag lärt mig en viktig sak i livet: Att få presenter är kul!!! Pappa var inne i stan några ärenden i dag, och titta vad fina saker han hade med sig tillbaka till mig. Jag fick en fin Hello Kitty body, rosa och vita strumpor och en rosa och en vit mössa. Sen fick jag en jättegosig pingvin också som matchar min fina orange filt. Mamma fick också present, hon fick en berlock till sitt armband. Ett "L" som symboliserar mig! Men det får hon visa i ett eget inlägg. Men visst är han bäst min pappa?!


tisdag 8 juni 2010

Vår Älskling har kommit till världen. Välkommen


Nu har det äntligen hänt det som vi har väntat på i nio månader och lite till. Vår lilla tös har kommit till världen. Det är inte ofta jag skriver på bloggen men nu gör jag ett tapert försök.



Vi har det jättebra på BB och allting är bra med Liv. Nu är Liv ett dygn snart känns som vi har haft henne mycke mycke längre =). Tack för alla fina sms som vi har mottagit idag , jag försökte skicka ut 50 MMS samtidigt men förmodligen så havererade jag Telias server eller nått för det verkar som ingen fått MMS av mig. Därför lägger jag upp lite bilder här som alla kan beskåda så vi inte glömmer att meddela någon.




Vår fina kvällsmåltid efter en ansträngande dag. Lägg märke till att vi flaggar för Liv


Liv som precis har valt att titta ut i vår värld!

Namn: Liv
Föddes: 20:32 den 7 juni 2010
Vikt: 4240
Längd: 53 cm
Mår: Supertoppen , alla välkomnar mig
Decibel: Får jag ingen mat så låter jag =)
Favorit låt: I got Life från musikalen Hair

Många kramar Johan , Anna och Liv

lördag 5 juni 2010

Överbevisade myter...

Jaha,,, det hjälper tydligen inte att baka bullar för att få i gång en förlossning. Inte att påta i trädgårdslandet heller... inte att äta kryddstark mat heller. I dag får jag väl leta efter lite trappor eller nånting att springa i. Attans att man bor i ett bostadsområde med bara enplans-villor :-) Ja ja, lilla magen vill väl födas på en flaggdag och väntar till i morgon kanske? :-)

Mamma tippade på att det skulle bli den 28 maj, och Jenny tippade på den 2 juni... men tyvärr så vann ingen av er :-) Nästa gissning är väl i morgon nu då, då är det dels Gustavs namnsdag, nationaldagen och därmed flaggdag...

Härligt att sommaren äntligen kommit´! Johan har varit ledig nu torsdag och fredag och vi har haft det toppenmysigt! Johan har jobbat på för fullt ute med att klippa gräs, trimma gräskanter, tvätta bil, olja in de nya utemöblerna, högtryckstvätta uteplatsen. Jag har petat och påtat lite här och var och hjälpt till så gott det går med magen i vädret :-) Planterat lite i trädgårdslandet och tvättat tvätt har jag i alla fall gjort. Inte att förglömma att vi äntligen kunnat sitta under äppelträdet och fika och äta lunch!

Johan jobbar i dag och i morgon och sedan har han semster! Ska bli så mysigt så!

Vi återkommer med bebis-uppdatering så fort vi har något nytt att komma med...

fredag 4 juni 2010

Bullbak

Nu ska vi se om inte lite bullbak kan sätta fart på kalaset...

onsdag 2 juni 2010

Inget nytt

Ja ja... så bebis höll inte tidsschemat. Jag har väl helt enkelt en trevlig mage att bo i, det får jag väl ta som en komplimang! :-) Men nu kan du väl komma ut snart lilla Anton så vi får se vad du är för någon!

Johan jobbar bara i dag och sedan i helgen, sen ska han ha semester! Mysigt! Ännu mysigare om den lilla familjemdelemen kommer innan dess bara... Men, men... man ska inte stressa, den kommer väl när den känner sig redo!

I går var mamma här och gjorde mig sällskap, vi hade en lugn och skön dag! Fick även besök av storebror, alltid trevligt med sällskap! I dag står det inte mycket på schemat här förutom att vänta och ta det lugnt enligt läkarens order!