onsdag 25 augusti 2010

fullt upp

Ja det har verkligen varit fullt upp den senaste tiden! Förra veckan avlöste farmor och mormor varandra med besök. Sen var det dags för en liten skåneturné. I fredags kväll åkte vi till Olofström och lämnade Mixie och stannade där till lördag morgon. Därifrån startade vi sedan vår Skåneturné. Första anhalten och även huvudstoppet för vår resa var Sövestad. Där stod det bröllop på schemat! Nettan och Lalle sa "ja" till varandra :-) Bröllopet var i en jättemysig liten kyrka, och festen sedan på ett mysigt B and B där vi även spenderade natten till lördagen. Sedan åkte vidare till Malmö för en liten shoppingtur samt ett snabbt besök hos Christer på jobbet. Sedan packade vi in Cirkus Karpe i bilen igen och for vidare till Carin och Mats (och Kelly och Tindra) i Kristianstad. På vägen dit blev det dock ett akutstopp på E22 för mat och blöjbyte...

Man blir alltid lika glad av att få träffa gamla vänner, men nu började det bli dags att avsluta turnén. Tillbaka till Olofström för att hämta Mixie och äta lite mat, sen sista etappen tillbaka till Lyckeby.

Här i Lyckeby är det annars roligt nästan jämt... Tvättmaskinen har bara gått sönder, tv´n likaså. Och så en liten vattenläcka i badrummet så golvet ute i hallen ska brytas upp och bytas. Men Liv är glad och mår bra, och så länge det är så är jag i alla fall nöjd med livet! :-)

Inga kommentarer: