måndag 10 januari 2011

Undrar var Tommy och Annika är...

I spjälsängen ligger i alla fall en liten Pippi Långstrump wannabe... :-) Sötaste Liv ligger just nu med fötterna på huvudkudden och huvudet under täcket... ja ja varför inte... ser i alla fall bekvämare ut nu än vad det gjorde innan när hon låg på tvären.

Har precis tittat på "familjen annorlunda" på tv och säger bara fy bubblan! Är det verkligen hälsosamt med 10 barn? Jag är inte avundsjuk... Jag tycker tvättmaskinen går konstant här med bara en liten bebis! Men, men... det är ju upp till var och en...

I helgen var vi på öland och åt en massa mumsiga kroppkakor. På söndagskvällen kom sedan mormor och morfar till oss och var barnvakt åt Liv så att jag och Johan kunde lyxa till det med ett biobesök. Vi såg Änglagård 3... Det var ett mycket oklokt beslut. Det var, enligt oss, en av de sämre filmer vi sett på länge! För er som undrar så kan jag informera er om att det finns 35 lampor i taket i salong 4 i biostaden i karlksrona.... då förstår ni hur intressant filmen var :-)

1 kommentar:

Lalle och Nettan sa...

Av någon anledning är jag inte ett dugg förvånad att ni fått ett litet busfrö som liksom Pippi ligger med fötterna på huvudkudden. :)

Kram kram