tisdag 18 oktober 2011

Woops...

Oj oj över ett halvår sedan sist? Kan man skylla på att tiden går på tok för snabbt? Ja det kan man nog... det är alltid full rulle här med älskade Lillfisen :-) Stackarn har åkt på ögoninflammation på båda ögonen så både ögon och kinder är helt svullna. :-( Stackarn! Var hos doktorn i går, men eftersom det visade sig efter povtagning att det inte var någon bakterie utan "bara" virusinfektion så var det inte så mycket att göra förutom att tvätta ögonen och vänta! Hoppas det ger med sig snart så hon kan få gå till dagis igen. Hon har varit hemma länge nu eftersom Johan var ledig torsdag-fredag förra veckan.

Appropå att tiden går på tok för snabbt, i går slogs årets första julklapp in! :-) Inte illa va! Det var säkert till och med en månad sedan vi köpte den, men den har bara inte blivit inslagen än! Och den största julklappen någonsin (för oss i alla fall :-)) köptes också i går. Nämligen ett efterlängtat nytt kök! Jajamen! Som jag längtar!!! Planen är att det ska vara klart innan jul. Håller tummarna för det i alla fall.

Ja ja nu ska jag se om trollungen vill vakna snart, försöker rätta till dygnsrytmen som kommit lite ur balans efter 50-års kalas och läkarbesök, men nu tror jag vi är på banan igen! :-)


Inga kommentarer: