måndag 14 november 2011

Helgen


Gissa vad?! Ungefär så här ser vårt kök ut nu... I lördags började pappa och jag riva ut det gamla, äntligen är projektet igångkickat! Nu längtar jag som en tok tills det ser ut som jag vill! :-) Känns minst sagt bra att snart inte behöva oroa sig att Liv ska ramla genom skafferi-dörren när hon bankar på den, eller att man snart ska slippa lådor som mer eller mindre faller sönder när man drar ut dem. Med andra ord, skönt att slippa ha en skruvmejsel liggandes på diskbänken för akut lådlagning! :-) Planen är att det ska vara klart innan jul, köket levereras i slutet på nästa vecka.

Vi har även hunnit med att fira farsdag (och Morfars-dag) också i helgen, och det är klart man ska ha en sån här tröja på sig då om man har en! :-)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan,
vad härligt att riva ut ett gammalt kök och ersätta med ett nytt. Hoppas ni hinner till julafton! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendela.byggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Anonym sa...

Hej hopp, spännande med ett helt nytt kök :) Ska ni bygga ut eller är det rätt in med ett nytt kök i samma layout som innan?

By the by, Liv e ju hur söt som helst. :D

Kram Nettan