onsdag 13 februari 2008

Rapport från andra sidan bron











Jaaa... man kan nästan tro att vi befinner oss på semester utomlands! Solen skiner, vädret är alldeles underbart, har precis ätit mumsig lunch, och vi befinner oss ju faktiskt på andra sidan havet. Vi är på minisemester hemma på Öland. Skönt! Johan är ledig hela veckan och jag börjar inte jobba förrän på söndag. En välbehövlig ledighet för oss båda känns det som.






Vi har precis varit ute och gått en långpromenad med vovvarna. Var helt underbart! Solen sken och vi hittade vårblommor. (Kanske lite skrämmande egentligen, med tanke på att det bara är mitten av februari... )

I eftermiddag är det födelsedagskalas. Jubilaren är Johans morfar, så om en timme eller så beger vi oss ner mot Borgholm.Planerna för resten av veckan är ganska oplanerade än så länge. Eventuellt blir det en tur in till Kalmar i morgon. Ett varv på Ikea är
alltid trevligt är ju min åsikt angående Kalmar =)Nähä... nu ska jag gå o se efter vad Karlsson pysslar med.

Förresten, för att hålla er uppdaterade angående vår husägarstatus: Det är 8 veckor och 6 dagar kvar till den 15 april, dagen då vi senast har tillträde till huset! Jippieeee!


RAPPORT FRÅN KALASET:

Kalaset var riktigt trevligt. Mumsig mat och trevligt sällskap är aldrig fel. Här följer lite bilder från ståhejet:











Inga kommentarer: