söndag 3 maj 2009

fullt upp

Inviger min nya fina (guldfärgade) netbook med att blogga lite, var ju ett tag sedan sist. Den nya fina datorn verkar fungera alldeles utmärkt även att blogga med. Men bäst av allt måste ju ändå vara att den är beige/guldfärgad! Så fin =)




Har varit riktigt skönt att vara långledig i helgen! Men vi började att fira helg i det fina vädret redan i onsdags. Detta gjorde vi med lite picknic i trädgården och årets första kubbspel.


grillad kyckling, revben, rökt lax, potatissallad, soltorkade tomater, jordgubbar, melon, salami, mögelost.... mmm. Mixie var lite mer kräsen dock, ville varken ha lax eller kyckling helt plötsligt, måste varit solsting!

Skål med Kiviks herrgårdscider!


På valborgsmässoafton hade vi grillkväll med Peter, Caroline och lilla Wilma. Grillade massa god mat, åt chokladfondue, spelade lite wii och så lite kortspel. Synd att det inte blev någon valborgseld bara.

Resten av helgen har bland annat ägnats åt att tvätta fasaden på förrådet, rensa rabatter, byta till sommardäck på bilen, putsa fönster på altanen och i vardagsrummet med mera... synd att det redan är söndagkväll, hade lätt kunnat sysselsätta mig med att fixa och dona här några dagar till! :-)

2 kommentarer:

Ida och Kasper sa...

Vilka fina sommarfoton. Så mysigt att grillperioden är här. Fast att det inte känns så när man tittar ut genom fönstret just nu. Ha det gott.

Pede, Ida & Kasper sa...

Hoj! Ja, han är allt lite pillemarisk ibland det lilla trollet. Fint väder idag och man är ledig... Nice :) Vi planerar gärna ut en tripp till "vischan" :p. Ni ser ut o ha trevligt ute i trädgården. Har nog aldrig varit där i dagsljus så ska bli spännande att se. Ha det bra på rågvägen :)