lördag 13 mars 2010

Solsken

Härligt med lördag! Härligt med sol! Härligt med sparkar i magen! Härligt med kaffe och kexchoklad! Härligt med Mixie som ligger i solskenet i fönstret och sträcker ut sig!

Ja livet känns allt ganska bra, men skam vore väl annat om man inte vore tacksam när allt flyter på. Badrumsrenoveringen gör också framsteg, tur att vi har så duktiga hantverkare i släkten :-) Kakel är på plats, klinkers är på plats, nytt fönster är på plats, tak är på plats... ska vara duktig och lägga upp lite bilder nån dag snart. Det är väl helt normalt att ha ett badkar och en toalettstol sståendes i matrummet? Det är i alla fall så det ser ut hemma hos oss nuförtiden. Men i nästa vecka ska det förhoppningsvis kopplas in på plats i badrummet. Badrumsskåp och handfat har också kommit, det enda vi väntar på nu är dushväggarna samt att elektrikern ska koppla in lite golvvärme och spotlights i taket. Så roligt att se det närma sig!

I helgen står det kalas på schemat (och melodifestival förstås). Mamsen fyller år i morgon så vi åker dit i kväll efter att Johan kommer hem från jobbet, sen åker vi tillbaka till Lyckeby i morgonbitti innan Johan börjar jobba igen.

Nu är det kaffe, kexchoklad och några avsnitt av "days of our lives". Sen en liten promenad och en tur till onoff minsann tror jag. Ska se om de har en sådan locktång som jag vill ha. Vågar inte handla någon annan stans :-)

2 kommentarer:

Lalle och Nettan sa...

VA härligt allt låter, nån dag kanske hon lägger upp en liten bild på sig själv med magen... :) Visst e det helt normalt med både badkar å toa i vardagsrummet ... tur att ni har så stort så det inte är allt för mycke i vägen. Hoppas ni har det toppen så hörs vi ikväll med betyg och omdömmen från festivalen. ;) Kram kram

Carro sa...

Ja, visst är det härligt när man bara känenr att livet flyter på! Helt underbart! Kul att badrummet börjar ta form, är allt lite nyfiken! Hoppas allt är bra med er! Kram Kram