onsdag 26 augusti 2009

Dag 2, dagen då drinkarna glittrade...

Havet lockar! Frukost på balkongen är så mysigt när man är på semester! För vår del blev det standard semesterfrukost, yoggi, macka med ost och tomat, kaffe och juice. När vi laddat med energi gick vi den korta promenaden ner till havet och hyrde solstolar och parasoll.




Strålande sol, varmt turkost vatten, pocketbok och korsordstidning, vad mer kan begäras? Jag är i alla fall nöjd :-) En heldag vid havet följdes av en siesta på hotellet. En dusch, lite yatzy och en bacardi på balkongen senare var vi åter redo att bege oss ut för att hitta lite god mat.



Vi landade på en restaurang ganska nära hotellet där vi fick underhållning i form av ett ungt svenskt par som hade högljudda skilda åsikter om hur ofta man borde träna... mycket intressant... För Johans del bestod matten av pepparkyckling och en Amstel, för min del blev det moussaka och ett glas rött. Vi gick vidare för några goda billiga och färgglada drinkar. Johan tog de mest färgglada med både tomtebloss, glitter och påfåglar i medan jag höll mig till med sofistikerade som margaritas och gin fizz ;-)

Inga kommentarer: