torsdag 20 maj 2010

I dag är det en bra dag!

Känns verkligen som om jag har "varannan-dagar" nuför tiden. Ena dagen är jag helt utslagen och orkar inte göra nånting, medans nästa dag känns allt mycket bättre och mer ork finns. Konstigt det där. Men jag börjar som sagt se ett schema i det, misstänker att jag vill för mycket de dagar jag känner mig pigg, och därför tar slut på all min energi och blir slutkörd till nästa dag. Men har man svårt att sitta still och inte göra nånting så har man! Vill man ha ordning och fint så hittar man alltid något som behöver göras! Fast å andra sidan kanske det är dags att vänja sig vid tanken på att inte alltid hinna ha allt på tipp topp i framtiden...

Men som sagt, i dag är i alla fall en bra dag! Men jag ska se till att ta det lite lugnt i dag med så får jag se om min teori stämmer i morgon.

Just nu:
Fika ute på "trädäcket" i solen. Kaffe från världens godaste kaffemaskin, vaniljglass med mintchokladsås... (Tja... har man ändå gått upp över 20 kilo så känns det inte som om det spelar nån roll med något kilo till de sista veckorna nu innan knodden kommer :-))
Mixie trivs också här ute, även om hon ser lite lagom förbannad ut på bilden...

Så glad att det äntligen är lite fint väder så att man kan vara ute! Johan tyckte det var lite pensionärsvarning på mig häromdagen när jag sa att jag ville ha fint väder så jag kunde sitta ute och njuta av körsbärsträdet och magnolian innan de blommar över...

Men det är sant, det bor nog en liten pensionär i mig... Har väckarklockan på 8.00 på helgerna så att man inte ska sova bort hela dagen, lyssnar på "Ring så spelar vi" till lördagens frukost, tycker det är trevligt med "Allsång på Skansen" på SVT... Men faktum är att Karlsson är ju faktiskt också inblandad i detta, så då bor det minsann en liten pensionärsgubbe i honom också :-)

Tidigare:

Dagens syprojekt blev att sy en liten filt. Snuttefilt, filt till vagnen, eller helt enkelt bara en "bra att ha" filt. Har ävan tvättat och städat lite och haft lite fotbad (i kallt vatten) till mina små korvar till fötter :-)
Senare:
Hänga upp lite tvätt ute när maskinen snurrat klart. Får väl även fundera ut någonting till middag i kväll åt oss. Kanske man skulle passa på att grilla? Fast då måste jag nog åka till affären... Känns som överkurs. Ska se till att ta en liten eftermiddagslur också och lyssna på min avslappnings/mental träning-skiva.
Ha det!

2 kommentarer:

Lalle och Nettan sa...

Hej hej, hoppas ni mår bra. Har pyret tittat ut än? Kram kram. :)

Familjen Karpe sa...

nej då, pyret trivs så bra i magen :-) Tro mig, Tant står högt upp på listan över bebis-mms :-)