tisdag 9 februari 2010

Hemmakontor

Var allmänt krasslig när jag vaknade i morse med, så det fick bli till att jobba hemifrån i dag. Av nån anledning känns det lättare att jobba när man kan sitta i mysbyxor ;-) Det hanns inte med någon vila som jag hoppats på, men men. Fullt upp var det hela dagen. Så nu i kväll är det Mästarnas mästare på tv som gäller ett tag till, sen blir det nog ganska snart sängdags. Hoppas på att vakna pigg och glad i morgon istället!


I morse fick johan äran att känna magen (eller rättare sagt den lilla inneboende i magen) sparka för första gången :-) Innan har han inte varit i närheten när det sparkat, men nu passade knytet på att köra lite morgongymnastik så vi hann känna det innan vi steg upp i morse.

2 kommentarer:

Lalle och Nettan sa...

Vad har hon skaffat för "braigt" jobb där man kan sitta hemma i mysbyxor. *vill åxå* Guu va roligt att den lilla börjar ge sig till känna .. så länge det inte är några hårda karatekickar så... ;). Ha det bäst vännen.

Kram kram

Carro sa...

Oj, vad mycket bloggandet du hunnit med:) Det tycker vi om:) Själv har jag knappt hunnit med datorn någonting på sistone. Nej, är ltie svårt att tänka sig hur badrumemt kommer att bli, emn så fint allt annat har blivit som ni gjort så lär det nog bli toppen! Vi ska ge oss på Wilmas rum nästa vecka. Det ska målas och inredas. Ska bli riktigt kul! Vad spännande och känna bebben sparka, är en helt fantastisk känsla! Helt obeskrivligt! Ha det så bra där ute i snöovädret...:) Kram