lördag 28 februari 2009

Inget nytt att rapportera direkt. Dagen har förflutit ganska så lugnt här. Johan jobbar, så jag passade på att laga min favorit mat (som inte går hem hos Johan). Gäller ju att passa på när jag bara ska laga mat till mig själv =) Det blev kikärtsbiffar, couscous och lite wokgrönsaker till det. Mmmm... Han blir nog nöjdare med middagen i kväll, blir mumsig fläskfilé gryta då.


Planerna för kvällen är väl som de brukar vara på lördagskvällar nuförtiden: God mat, lite vin och så schlager! Jag klagar inte, en mycket trevlig kväll tycker jag allt det låter som! Appropå trevliga kvällar. I går var vi på Verkö hos Peter, Carolin och Wilma på mat och spelkväll. Inte helt otippat så vann Peter "Settlers", men desto mer otippat var ändå att jag van när vi spelade kort! Det hör minst sagt till ovanligheterna. Mycket trevlig kväll, precis som det brukar vara på våra spelkvällar!

Nu är det dags för en kopp kaffe tror jag allt.

1 kommentar:

Lalle och Nettan sa...

Hej, du ska inte titta på karln, för det måste jag erkänna att de e inte granna. Men låten svänger det ju om... gammal klassisk schlager. :)) Svägerskan gillar den inte heller av nån konstig anledning :(

Kram kram