måndag 23 februari 2009

Me like Spotify

Har nyligen (tack vare fru Eliasson) upptäckt Spotify, and I like it a lot! Just nu är det Nick Cave som spelas här för fulla muggar. Funderar på att alldeles strax krypa till kojs, har varit en minst sagt händelserik dag i dag bestående av lite magsjuka, en shoppingtur och en bil som inte startar... Njääää... orkar inte dra hela historien, antar att det är en sådan man "ser tillbaka och skrattar åt" om ett tag, bara inte riktigt än. Den innebär bland annat att jag måste ta bussen in till mötet i stan i morgon bitti =/ Jag är inte förtjust i att åka buss, känns alltid osäkert om man ska komma i tid på nåt sätt då. Bättre att ta bilen/cykeln själv så att man har läget under egen kontroll. Men det ska la gå. Först måste jag bara ringa till sotaren exakt kl 8.00 *påminner mig själv*

Herr Karlsson befinner sig på Öland för att hämta sin nya cykel, men eftersom jag måste vara inne i stan kl 9.00 i morgon kändes det lite meningslöst för mig att följa med. Då hade vi varit tvugna att åka därifrån redan 6.30 i morgon bitti så jag fick snällt stanna hemma istället.

Nähä,,, Nu har jag gjort vad som var planerat för kvällen, nämligen:
*Ätit en skål med Fjällyoghurt hjortron och tre knäckemackor
*Tittat på 90210 (såklart!)
*Uppdaterat lite här på bloggen
*Skrivit ut lite papper och fyllt i lite blanketter
*Tagit tag i lite mejl

Så nu är det dags för sista punkten: Krypa ner i sängen, slå på tvn och vänta på att Mixie kommer springandes med lilla bjällran plingandes runt halsen och gosar ner sig bredvid mej.


Sov Gott

1 kommentar:

Anonym sa...

Sovgott mina älsklingar!
Puss puss han som e på Öland!