söndag 9 augusti 2009

förberedelse

jajamen, förberedelse är precis vad den här helgen ägnas åt för min del. Förberedelser inför semestern! Ahhhh.... gutt... :-) Johan jobbar sitt sista pass innan semestern i dag, och jag har bara måndag och tisdag kvar! Som vanligt är semesterveckorna fullspäckade. Johan åker till öland redan i kväll och jag liftar med Linus dit på tisdag efter jobbet (Tack tack) så att vi slipper ta två bilar dit. på fredag åker vi sedan hem till karlskrona igen för att packa om väskorna. På lördag åker vi sedan till Olofström och lämnar vår bebis till de bästa kattvakterna som alltid ställer upp, (även när vi med kort varsel kommer på att vi inte tänkt på att katten kanske inte ska följa med på alla våra utflykter som till exempel bröllop nere i skåneland...) På natten mellan lördag och söndag sätter vi oss sedan i bilen igen och far upp mot landvetter för att några timmar senare landa på Rhodos! Jag längtar som en gnu! :-) Efter veckan på Rhodos har jag bara en semestervecka kvar, Då ska vi hinna med lite renoveringen med Byggare Kjellanders hjälp och lite Skånebesök från Carin.

Så denna helg går med andra ord åt till att tvätta allt s om man villl ha med sig till Öland/rhodos och att städa. Jag är en sån som vill (måste) ha huset i tip top skick när jag åker iväg så att det är skönt att komma hem. Bläää för att komma hem om det inte är prydligt! Så det är vad jag ska ägna restgen av dagen och i morgonkväll åt. Fast just nu sitter jag ute och tar en kaffe/korsords/bloggpaus i solen. Appropå korsord så tror jag att jag måste ringa moderskeppet nu för att få lite hjälp med de sista rutorna. Vi hörs!

2 kommentarer:

Carro sa...

Ja det låter verkligen som en fullspäckad semester. Glöm inte bort att ta det lite lungt också :) Jag håller med dig fullständigt om det där med städning. Är sååå tråkigt att åka ifrån stök! Ha det kanon på er semester! Kramar familjen persson

Emma sa...

Hoppas ni får en skön semester!