fredag 21 december 2007

Fy fasen...

Fy tusan vad det är kallt i lägenheten i dag! Brrr... Inte mycket speciellt att rapportera än så länge en dag som denna. Är ledig i dag för jag jobbar i morgon. håller på att tvätta, har varit o handlat, införskaffat den sista julklappen till en viss herr karlsson... Slöar lite under en filt framför tvn nu, ska alldeles strax gå ner o plocka upp min tvätt. Sen är det dags att göra lite julgodis
så vi har lite "gå-bort"-presenter inför stundande bjudningar.

skönt att ha allt fixat inför julen. Är ju i o för sej inte så mkt som måste fixas när man är bortbjudna. =) Men alla julklappar och presenter är i alla fall klara.

Vi har inte hunnit fundera något mer om inredningen och renoveringen av huset. Det har varit fullt upp med jobb och jul-bestyr nu. Men det tar vi gladerligen tag i efter jul o nyårshelgerna. =) Då ska vi åka ut till huset och mäta väggar, golv, köksbänkar och sånt så vi kan börja räkna på en renoveringsbudget! skoj skoj! Fick det nya numret av "Hus & Hem" i går. Hann inte läsa den så nogai går, men jag hittade en bild med precis den gröna nyans som jag letat efter till väggarna i matplatsen vid köket.

nähä... om man skulle springa ner till tvättstugan nu.

Nån av oss skriver säkert ikväll igen och rapporterar om kvällens fredags-familjemys! =)

Ha det bra!

Inga kommentarer: