tisdag 25 december 2007

Julafton!!!

Hej igen .... jaha då var det ett tag sen som jag skrev här på bloggen. Det har varit mycket jobb och lite fritid. Men nu såhär dagen efter julafton så är det dags att berätta lite hur julafton har varit...


Efter jobbet 21:20 den 23:dje bar det av till Öland för att fira jul med familjen. Vi kom fram till Öland runt 23 snåret. Man kan säga att man var rätt trött efter ha jobbat 12 timmar och sen kört 2 timmar bil så det lite småprat med familjen sen så var det sömn som gällde =)

Julafton startade med lite julfrukost med tomtegröt och diverse tillbehör , det smakade mycket bra. Sen bar det av till "Tallen" där årets julbord skulle gå av stapeln (se bilder nedan).
Innan vi satte oss ner och började äta så kollade vi på Kalle Anka. Eller frågan är hur många som kollade på Kalle Anka men det stod iallfall på i bakgrunden, och visst slängde man ett öga på det då och då. Istället för Kalle så kollade alla mest på vad felix hade för sig, han fick en jättetuff motorcykel som han åkte fram och tillbaka på. Efter Kalle blev det julbord och sen var det dags för det stora ögonblicket som alla väntat på , Felix skulle få träffa tomten för första gången.
Julfika till Kalle & Co

Felix nya tuffa motorcykel, gissa om han var glad=)

Felix åker på sin nya motorcykel , weeehooo=)

Julbordet med alla dess läckerheter!

Tomten kom och knackade på och felix och Linda mötte tomten i dörren. Först blev felix rädd men sen märkte han att tomten var snäll och gav honom massa paket och då satt han from som ett lamm medan tomten läste upp alla paketen. Det tog någon timma innan alla klapparna var öppnade och man kunde ju lätt se vem som varit snällast i år. Felix fick ett helt berg av klappar , och gissa om han var glad =).

Tomten på insprång. Lägg märke till smygreklamen=)

Felix var mer intresserad av klapparna som tomten haden , än själva tomten. "Han var lite läskig men väldigt snäll, säger felix =)"

Ja så såg vår julafton ut och det var mycket trevligt. Vi fick många trevliga presenter. B la fick vi presentkort på IKEA. Gissa vad dem ska gå till , HUSET!!!

Ha det bäst tills vi skrivs igen. Nästa inlägg kommer handla om den omtalade MELLANDAGS REAN...
p.s Granen som är på bilden är vår gran som vi har i lägenheten. Ni som hänger med på bloggen här vet säkert att vi hade lite bryderier om vi skulle ha en vanlig eller en kungsgran. Som ni ser så blev det en kungsgran och vi är jättenöjda även om den kasnke inte var så billig=)
Vi som var med på Julafton 2007

Linda , Thomas & Felix




Christan




Jag & Anna

Morfar

Lasse

Ann-Britt

Lite hundar och katter var också med men dem fastnade tyvärr inte på bild =)
d.s


/ Johan

Inga kommentarer: