tisdag 18 december 2007

Julförberedelser...


Oj oj oj nu e det snart julafton och vi som inte köpt någon gran än, det måste vi ändra på =).
Förra året blev det en gran som doftade underbart men barrade något fruktansvärt. Så frågan är då hur man ska göra i år , ska vi köpa en vanligen gran eller en kungsgran... Jag tror att det blir en kungsgran i år , den är lite dyrare men så slipper man allt jobb med att plocka barr fram till sommaren =) . För hur mycket man än städar upp dessa barr så finns det flera hundra kvar någonannanstans...

Sen kommer nästa fråga , vartr ska vi ställa granen... hmmm *tänker* ... på toa ... näää för litet ... i köket , näää för litet ... sovrummet .. nää jag vill inte vakna av att mixie vält en gran på oss =) .. Det sista alternativet är varadasgsrummet så det får det bli , i värsta fall får vi ta och möblera om tillfälligt under julen. Tänk vad skönt nästa år då man bor i hus , då skulle vi kunna ha 3 grannar , en i matrummet , en i vardagsrummet och en på altanen .. hmmm jag det får vi se hur det blir med det , man behöver ju inte överdriva =)

Undra vad en gran kostar förra året tror jag att vi betalade runt 150 kr , men jag pratade med en kund på jobbet härrom dagen och han sa att i stockhom kan dem sälja grannar för upp till 1000 kr , det är ju inte riktigt klokt men men det har dem la råd med där uppe , he he =)


Nähe nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , får vänta på att anna kommer hem från jobbet och sen bär det av för att köpa de sista julklapparna. Varför ska det vara så svårt att hitta julklappar till papporna, ja det kan man fråga sig ...


Ha det bäst nu alla där ute som läser denna blogg , och från oss på skepparegatan till er alla där ute vill vi bara önska en riktigt GOD JUL!!!

2 kommentarer:

Familjen Karpe sa...

Anna här... är som tidigare nämndes på jobbet. Men har några minuter kvar på min rast... Johan: Julklapp till kära pappa är fixad. Julklappsläget är härmed under kontroll!

Emma sa...

Nu tycker jag att ni ska ta å va lite snälla mot oss "här uppe" i stockholm :-o)