lördag 29 mars 2008

Köksplaner

Så där ja... då har vi bestämt oss (för tillfället i alla fall) för vilket kakel vi ska ha i köket =) Det blir heblankt, vitt, 7,5x15 kakel. Kalas-snyggt och stilrent! Har däremot börjat vela om vilken bänkskiva vi ska ha. Har innan varit helt inställd på en i valnöt, men börjar nu bli sugen på en svart i sten. Hmmm... vilka kära bekymmer man har nuförtiden. =) Vi behöver ju inte bestämma oss förrän på tisdag eftermiddag. Det är då den stora shoppingrundan ska äga rum enligt planerna. Så med andra ord hinner vi bestämma oss och ändra oss många gånger till... Inget bra att vara velig när man har så här många beslut att ta! =)

Nu börjar jag verkligen bli otålig, kan knappt sitta still när jag tänker på att vi faktiskt ska bli husägare på tisdag! Det är jättenervöst! Tänk om vi ångrar oss när vi väl kliver in i huset? Nu var det ju ett tag sedan vi var där, så de bilder man har i huvudet nu är ju dem som visar hur vi vill det ska se ut när det är färdigrenoverat! Jag har lite förträngt det "vackra" furutaket i matrummet och köket. Lika mycket som jag gömt undan minnet av den småblommiga tapeten med matchande bård... Vill bara se vårt vitmålade trätak och gråmålade väggar, med våra vita möbler... =) Men det kommer säkert att bli bra.

I kväll blir det en lugn kväll för oss. Blir väl till att ta tag lite till i packandet i eftemiddag och laga lite god mat i kväll. Funderar på att laga till lite Limekyckling. Mums!

1 kommentar:

Emma sa...

Spännande att läsa om era planer!! Hoppas man får chansen att se ert fina hus sen! kramar från stockholm /Emma